Vermindering van pijn

Ontstekings-remmend

Angst-verlichting

Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €25,-
Klanten waarderen ons met een 9.3
Gratis sample naar keuze bij besteding boven de €45,-
Lifestyle

5 tips om die ontspannen zomer mindset vast te houden

Geschreven door Juri

5 tips om die ontspannen zomer mindset vast te houden.

Het einde van een (regenachtige) zomer is – helaas – in zicht… Voor sommigen betekent dit dat (werk-) stress en winterdepressie weer op de loer ligt. Maar, dit hoef niet zo te zijn! Er zijn veel manieren om die ontspannen mindset te behouden, ook als het geen zomer (vakantie) is! Ontdek in deze blog 5 tips hoe jij ontspannen de herfst in gaat.

 

Tip #1: Ga voor een relaxte (ochtend-) routine

De zomer is vaak automatisch wat relaxter; we zijn meer buiten, je staat op terwijl het al licht is buiten en door een zonnetje heb je meer zin om de dag te beginnen. Wanneer je na een vakantie weer gaat werken is het altijd weer even wennen om vroeg uit bed te gaan. Aangezien het tóch wennen is, waarom niet meteen wennen aan een relaxte ochtendroutine?! Op tijd wakker worden, misschien wat mediteren, rustig ontbijten… Zo ben jij helemaal klaar voor een ontspannen nieuwe dag!

Tip #2: Plan pauzes in

Wanneer je na een vakantie weer aan het werk gaat, val je gauw in oude gewoontes. Je mailbox zit vol, collega’s hebben je gemist (en willen wat van je) en je to do lijst is lang. Om tóch ontspannen de dag door te komen is het handig om je pauzes in te plannen! Zo weet jij – en iedereen om je heen – dat je bijvoorbeeld tussen 12.30 – 13.30 niet bereikbaar bent en pauze neemt.

Tip #3: Ga vaker naar buiten

In de zomer zijn we vaker buiten. En buiten zijn is gezond! Lekker wandelen, in de tuin zitten, een frisse neus halen… Na de zomer, wanneer het kouder wordt, zijn we geneigd meer binnen te blijven. Probeer dit niet te doen! Kleed je warm aan als dat nodig is en maak iedere dag een ommetje. Goed voor je lichaam én je mind!

Tip #4: Blijf leuke dingen doen

Terrasjes pakken, wandelen, naar het strand… Tijdens de zomermaanden plannen we leuke dingen in. Blijf dit ook doen! Nieuwe dingen ontdekken, lachen, beweging; het is allemaal harstikke goed voor een ontspannen mindset. Blijf dus leuke dingen inplannen. Dan heb je altijd iets om naar uit te kijken en dat zorgt weer voor onspanning.

Tip #5: Zorg goed voor jezelf

Naast relaxed je dag beginnen, voldoende pauzes nemen, buitenlucht en leuke uitjes zijn er nog veel meer dingen die je kunt doen om goed voor jezelf te zorgen. Gezond eten, voldoende bewegen en bijvoorbeeld mediteren helpen ook om je goed te voelen. Maar wist je dat aanvullende supplementen zoals CBD olie of vitaminepillen ook bijdragen aan een ontspannen mindset?

Mocht je nieuwsgierig zijn naar deze supplementen, kijk dan eens bij onze Marvelous Mind olie of Relax Vitamins. Of neem contact met ons op – wij beantwoorden met alle liefde jouw vragen!

Stay relaxed & happy!

Chat openen
💬 Stel je vraag
Hi! Heb je een vraag en kom je er niet uit met onze veelgestelde vragen of fimpjes? Wij reageren tussen 09:00 uur en 16:00 uur