Koop dit product en verdien 3 Happy Points (3,00)

Vitamins | Relax Vitamins

Voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verstuurd

Gunstig effect op de nachtrust

In tijden van spanning

Aanbevolen door therapeuten en professionals

Vitamins | Relax Vitamins

29,95

Voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verstuurd

De Relax Vitamins bestaan uit zorgvuldig geselecteerde kruidenextracten van bovengenoemde kruiden en meer. De kruidenextracten bevatten alle werkzame delen van de planten en kunnen eenvoudig bij elke maaltijd worden ingenomen.Relax Vitamins is een combinatie van zorgvuldig geselecteerde kruidenextracten.Valeriaan heeft een algemeen rustgevende invloed en is behulpzaam in tijden van spanning. Valeriaan heeft daarnaast een gunstig effect op de nachtrust en mentale balans.

Gunstig effect op de nachtrust

In tijden van spanning

Aanbevolen door therapeuten en professionals

-

1

+

Gratis Verzending boven 25 euro

Voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verstuurd

Testrapport aanwezig

Klanten waarderen ons met een 9.3

Beschrijving

Langdurige, innerlijke onrust kan een negatieve invloed uitoefenen op ons lichaam. Een stijging van de bloeddruk, bloedsuikerspiegel en een verminderde weerstand zijn voorbeelden van deze invloeden.

Valeriaan, Rhodiola en Kamille zijn kruiden die al jaren lang bekend staan als natuurlijke rustgevers. Tot aan de Tweede Wereldoorlog werd het kruid Valeriaan bijvoorbeeld nog voorgeschreven door de farmaceutische industrie als natuurlijke rustgever bij slaapproblemen, innerlijke onrust en gevoelens van verdriet, paniek en angst.

Werking

Bewaaradvies: Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Inhoud: 90 vcapsz
Ten minste houdbaar tot: zie verpakking
Charge: zie verpakking
Voedingssupplement

Veilig gebruik voor speciale groepen

  • Vegetariërs
  • Veganisten
  • Diabetes

Zwangerschap: nee

Borstvoeding: nee

Gebruik

Aanbevolen dagelijkse dosering: 2 Tot 3 capsules per dag met ruim water innemen. Bij voorkeur tijdens een maaltijd. Of zoals geadviseerd.

Waarschuwingen: Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen die het centraal zenuwstelsel onderdrukken, zoals antidepressiva en kalmerende middelen (slaapmiddelen). Bij voorkeur niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Overmatig gebruik kan mogelijk de rijvaardigheid of het bedienen van machines beïnvloeden.

CBD-olie honden ervaringen

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering (3 capsules)
Ingredient Hoeveelheid Percentage RI* Verbinding
Kruiden en overig
Valeriaanwortelextract 400 mg Extract
Rhodiolaextract 300 mg Extract 1%
Passiebloem 300 mg
L-teanine 150 mg
Kamille 75 mg Extract
Hop 50 mg Extract 0.4%
*) Referentie inname.
Categorie: Kruiden. Ingredienten: Valeriaanwortel exract, Rhodiola extract, Passiebloem, HPMC (verdikkingsmiddel/capsulehuls), microcrystalline cellulose (vulstof), L-theanine, Kamille extract, Hop extract, magnesium stearaat (plantaardig – antiklontermiddel). Allergie informatie: Dit product bevat geen bekende allergenen. Vorm: Vegetarische capsule