Ik heb geen bevestiging ontvangen, wat nu?

Home » Veelgestelde Vragen » Ik heb geen bevestiging ontvangen, wat nu?

Ik heb geen bevestiging ontvangen, wat nu?

Wanneer jouw bestelling goed is verwerkt ontvang je 2 e-mails van ons. De eerste email is een orderbevestiging en daarna ontvang je ook een verzendbevestiging (eventueel met track & trace code) van ons. Als je deze e-mails niet hebt ontvangen, kan het volgende gebeurd zijn:

  • De e-mails kunnen in de map met ‘ongewenste mail of reclame’ zijn beland
    De e-mails kunnen tegen zijn gehouden door het spamfilter van jouw e-mail provider
    Je hebt per ongeluk het verkeerde e-mailadres ingevuld of een typefout gemaakt waardoor je geen emails van ons ontvangt.
    De betaling kan mislukt zijn, waardoor de bestelling niet is voltooid

Kijk daarom eerst in je map met ‘ongewenste post’. Voor de zekerheid zou je ook kunnen kijken op jouw betaalrekening om te zien of er een betaling is voldaan.

Als je zeker wilt weten of jouw bestelling goed is doorgekomen of wat de status is, neem dan contact met ons op via WhatsApp, Facebook, Instagram, telefonische of per email.

VEELGESTELDE VRAGEN

Staat je vraag er niet tussen of kom je er niet uit?

Telefoon

Je kan ons 24/7 een WhatsApp bericht sturen naar  telefoonnummer 085- 273 82 43 en wij geven binnen 8 uur een antwoord. Hoor jij liever een echte stem? Dan kan je ons ook tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur telefonisch bereiken op 085- 273 82 43

Social Media

Je kan ons 24/7 een bericht sturen naar  een van onze social media kanalen en wij geven binnen 8 uur een antwoord.

Wil je via Facebook een bericht sturen?

Wil je via Instagram een bericht sturen?

E-mail

Heb je een complexe vraag of gewoon liever contact via e-mail? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar welkom@happy-cbd.com en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op.

ACTIE!

BEKIJK SHOP

ALLEEN DEZE
WEEK!

BEKIJK SHOP