Home » Ingrediënten crème en zalf » Prebiulin AGA

PreBIULIN™ AGA

Een onbekende maar bewezen redder in nood: preBIULIN AGA. Grote kans dat je er nog nooit van gehoord hebt, maar daar brengen we graag verandering in! Dit hydraterende en beschermende ingrediënt verdient namelijk alle lof en aandacht. We gebruiken ’m graag in onze beautyproducten. Benieuwd waarom? Lees snel verder!

34.95Toevoegen aan winkelwagen

Wat is preBIULIN AGA?

PreBIULIN AGA is een oplosbaar prebioticum van natuurlijke herkomst. PreBIULIN AGA is een vorm van lange keten-inuline, die gewonnen wordt uit cichoreiwortel en agave. De gouden combinatie van cichorei-inuline met agave zorgt voor een unieke stof die intens hydrateert én je huid zichzelf helpt beschermen. Hoe zit dat precies?

De schadelijke effecten van preservatieven

Je huid heeft 2 strategieën om zichzelf mee te beschermen:

  1. Voldoende water in de huid creëert een natuurlijke, beschermende barrière en zorgt voor goed werkende biochemische afweersystemen.
  2. De bovenste laag van de huid bevat een beschermende en hydraterend laagje met talloze microbiota die ‘vijanden’ op afstand houden.

Met behulp van de juiste crèmes en andere cosmetica helpen we onze huid graag een handje bij het hydrateren en beschermen. Het nadeel van onze goedbedoelde eigen bijdrage is dat onze cosmetica − naast tal van goede stoffen − ook onvermijdelijke preservatieven bevatten om de producten houdbaar te maken.

Preservatieven uit cosmetica zorgen ervoor dat de laag huidmicrobiota aangetast wordt, met een verminderde natuurlijke bescherming en uitdroging als gevolg. Ook verhogen preservatieven het risico op huidproblemen, doordat ze zorgen voor een verhoogd aantal (schadelijke) micro-organismen die van buitenaf de huid indringen. En dit is waar onze redder in nood, preBIULIN AGA, in beeld komt.

 Hoe werkt preBIULIN AGA?

PreBIULIN AGA werkt op 2 manieren. Ten eerste is het een uitzonderlijk hydraterende stof. Ten tweede gaat het prebioticum het schadelijke effect van preservatieven tegen. Hierin is de stof uniek: preBIULIN AGA is de eerste contra-preservatief met veelbelovende resultaten.

De combinatie van deze 2 effecten maken de stof een geliefd ingrediënt voor diverse soorten cosmetica, van zonnebrandcrème tot gezichtscosmetica. Wij snappen helemaal waarom!

 PreBIULIN AGA voor hydratatie

PreBIULIN AGA hydrateert je huid van binnenuit via de huidmicrobiota. De stof wordt regelmatig vergeleken met hyaluronzuur , de inmiddels welbekende hydratant.

Goed nieuws: preBIULIN AGA is nóg beter dan hyaluronzuur! Het hydrateert je huid 20% intenser, 50% sneller en wel 70% langduriger dan hyaluronzuur. We kunnen preBIULIN AGA dan ook met recht een super-moisturizer noemen.

 PreBIULIN AGA voor bescherming

PreBIULIN AGA maakt schadelijke werking van preservatieven op de huid ongedaan. Dit doet het door selectief de beschermende organismen in de huidmicrobiota te ondersteunen, terwijl de binnengedrongen uitheemse stoffen tegengehouden worden.

Op deze manier kan de microbiota-laag zich herstellen, en blijft de huid beschermd, jong en mooi. De door preservatieven veroorzaakte schade wordt door preBIULIN AGA binnen slechts 1 uur ongedaan gemaakt.

Profiteren van de voordelen van preBIULIN AGA?

100% natuurlijk, ultiem hydraterend en bewezen beschermend: Happy CBD is fan van peBIULIN AGA. Jij ook? Wij verwerken deze superheld graag in onze cosmetica!

Zo profiteer jij van het beste van beide werelden: het goede van CBD-beautyproducten zónder de schadelijke effecten van de broodnodige preservatieven. Ontdek wat ons assortiment jou te bieden heeft en bekijk alle producten in onze webshop!