Home » Ingrediënten crème en zalf » Leontopod Stems

Leontopod Stems GX™

Hoog in de bergen van de Alpen en Pyreneeën tot aan de Himalaya groeit edelweiss, een kruidachtige plant met prachtige witte bloemen. Edelweiss – of in het Latijn: Leontopodium Alpinum – is een zeldzaam en streng beschermd plantje dat ook wel de koningin van de bergbloemen wordt genoemd.

Dankzij een unieke, innovatieve technologie kan de hoogste concentratie leontopodinezuur worden verkregen uit de plantstamcellen van de edelweiss: Leontopod Stems. Met de komst van Leontopod Stems GX worden zo alle speciale beauty-voordelen die dit zeldzame plantje te bieden heeft eindelijk toegankelijk voor iedereen.

Leontopod Stems: de koningin van de jonge huid

Leontopod Stems is een combinatie van Leontopodium Alpinum Meristem-celkweek, glycerine en xanthaangom. Zoals de edelweis de koningin van de alpenbloemen is, zo is Leontopod Stems de ware koningin van de jonge huid. Leontopod Stems verstevigt de huid van binnenuit: het zorgt voor de aanmaak van collageen en verbetert de celvernieuwing. Hoe doet dit wonderstofje dat? En wat maakt het zo bijzonder?

Duurzaam verkregen

Allereerst is Leontopod Stems volledig ecologisch verantwoord dankzij de innovatieve HTN™ technologie waarmee de plantenstamcellen worden verkregen. HTN™ is een geavanceerde methode die het mogelijk maakt om met verminderd watergebruik en zonder pesticiden en andere gifstoffen de benodigde grondstoffen te werven. Zo vermindert de kans op giftige stoffen in het eindproduct en wordt het natuurlijke ecosysteem behouden.

Unieke anti-verouderingseigenschappen

Wij zijn maar wat blij met dit zeldzame, ecologisch verantwoorde ingrediënt! Het is een waar antirimpel-wondermiddeltje, want Leontopod Stems:

  • beschermt tegen vrije radicalen
  • voorkomt de afbraak van collageen
  • heeft een verstevigend effect
  • vermindert rimpels

De werkzame stofjes uit het edelweiss-extract die hiervoor zorgen zijn onder andere varianten van vitamine A en B, fytosterolen, aminozuren en polysachariden. Deze krachtige cocktail zorgt ervoor dat je rimpels al binnen 3 weken vervagen.

Wetenschappelijk bewezen

Zulke veelbelovende antirimpel-claims klinken bijna te mooi om waar te zijn. Gelukkig is Leontopod Stems wetenschappelijk getest en bewezen! Onderzoek laat zien dat Leontopod Stems de afbraak van het vochtinbrengende hyaluronzuur remt met 80.2%, en de afbraak van collageen met maar liefst 98.7%. Ook verhoogt het ingrediënt antioxidante werking in de huid met een wel 220%.

Een groep vrijwilligers testte Leontopod Stems tweemaal daags voor 40 dagen, en zij merkten dat kraaienpootjes al binnen 22 dagen aanzienlijk verminderd waren. Ook scoorde hun huid na gebruik van Leontopod Stems ongekend hoog op zachtheid, gladheid, stevigheid, hydratatie en helderheid.

Ontdek de voordelen van Leontopod Stems bij Happy CBD

Duurzaam verkregen, unieke schoonheidseffecten uit een zeldzaam bergplantje, wat wil je nog meer? Nou, een combinatie van Leontopod Stems met al het goeds van CBD, bijvoorbeeld! In de webshop van Happy CBD vind je een 100% natuurlijk CBD-beautyproduct voor elke lifestyle. Bekijk onze collectie online en ontdek welk product bij jouw huid en wensen past!