Je hebt al veel gelezen over CBD-olie, de werking en bent nu wel nieuwsgierig naar echte ervaringen met CBD olie. Wij hebben hier alle ervaringen gebundeld van bijvoorbeeld klantenvertellen.nl, Google Reviews en ervaringen die wij per mail hebben mogen ontvangen.

Alle ervaringen met CBD olie

Mike | Marvelous Mind |Goede klantgerichte service
Fijne ervaring, heel persoonlijk advies gekregen. Top service!

Jeffrey | Balanced Body  | Zeer positief
Goede producten, goeien uitleg en discreet afgeleverd

Joep | Marvelous Mind | Top bedrijf! Goede communicatie en producten. 
Een fijne webshop met fijne mensen. Communicatie is snel en correct. Goed advies en goede producten. Een aanrader!
Brad | Rapid Recovery | Lichaam en geest meer in balans
Gebruik deze CBD olie nu al een aantal maanden structureel. CBD is onderdeel geworden van mijn dagelijkse ‘vitaminen’ inname en draagt mijn inziens bij aan een fit lichaam en geest! Bij Happy waardeer ik vooral de service. Je koopt het niet alleen maar je krijgt ook de handvatten die je helpen tot het gewenste resultaat te komen. Mijn ervaring is top!
Manou | Smooth Skin | Persoonlijk heel goed geholpen
Heb al verschillende CBD producten gebruikt bij andere websites maar daar wordt ik een beetje aan mijn lot overgelaten terwijl ik veel juist veel vragen heb. Happy CBD heeft mij vanaf het begin erg persoonlijk benaderd en krijg meteen het gevoel dat zij het beste met mij voor hebben en niet uit zijn op mijn geld.
Hennie | Balanced Body | Fijn product wat echt helpt!
Ik heb al geruime tijd last van mijn rug en de Happy CBD olie fysiek helpt echt om de spanning van mijn rug te krijgen. Ik neem het voor het slapen gaan en slaap heerlijk ontspannen. Bedankt voor het goede advies Team Happy!
Gerard | Balanced Body | Pijn vrij de dag door
Gewoon goed! Binnen een dag bezorgd en snel contact bij vragen. Prijzen zijn ook prima. Had even 2 weken nodig voordat ik de eerste effecten merkte. Bij de juiste dosering een goed resultaat. Pijn vrij de dag door!
Amar | Balanced Body | Happy CBD maakt m’n lasten dragelijk en leefbaar
Dankzij de Happy-CBD team die mij al meer dan twee jaar op zeer vriendelijke en persoonlijk manier met een altijd luisterend oor, geholpen hebben. Dit bedrijf heeft m’n leven op de juiste manier weten te opwaarderen zodat ook ik meer uit m’n leven kan halen ipv letterlijk bij de pakken neer te gaan zitten (spier/zenuw aandoening gehele linkerzijde van m’n lichaam). De producten vindt ik perfect, betaalbaar en doseerbaar en dat maakt het ook praktisch en logisch voor mij. Het bedrijf resoneert met mijn innerlijke gevoel. Mijn dank gaat met name uit naar Yuri van het team.
Annelies | Balanced Body | In een woord: top!
Heb al enige jaren meerdere klachten waarbij de reguliere medicijnen niet helpen. Bij Happy CBD uitgekomen en gebruik nu dagelijks de druppels. Klachten sterk verminderd, waardoor prima mee te leven nu. Qua service staan ze bij Happy CBD altijd voor je klaar, levering binnen 1 dag. Daarnaast veel kennis en know how van de producten. Ik beveel hen dan ook van harte aan!
Shar | Marvelous Mind | Uitstekend product en geweldige service
Ik heb nu voor de 2 de keer een bestelling gedaan bij Happy CBD en de Full spectrum cbd olie werkt echt uitstekend. De resultaten zijn wonderbaarlijk!! Ik kan Happy CBD bij iedereen aanbevelen en uit ervaring kan ik zeggen dat het Happy CBD team altijd klaarstaat om te adviseren en te helpen waar nodig.
Lyda | Marvelous Mind | Heel tevreden met de CBD druppels
Sinds 1,5 jaar gebruik ik Marvelous Mind 12 % Cannabis druppels. Na voorzichtig starten neem ik inmiddels ’s avonds rond 22:00u 4 druppels en dat werkt mee om ontspannen in slaap te raken. In stressvolle situaties neem ik soms overdag ook enkele druppels, waardoor ik merkbaar rustiger word.
Jo | Marvelous Mind | Snel behulpzaam en discreet
Snelle levering, behulpzaam als er iets mis gelopen is met de bestelling. Contact gaat ook zeer vlug. Ondersteuning bij keuze of als je info nodig hebt. Discretie …
Mandy | Marvelous Mind | Goed product met handig logboek
Ik heb meerdere merken CBD geprobeerd maar nooit echt 100% overtuigd. Via facebook een sample aangevraagd en ontving het snel. De smaak is goed en de CBD olie is mooi goud van kleur. soms heb je de zwarte CBD maar die is vaak erg bitter. Ik kreeg er een logboekje bij om alles in op te schrijven en tips hoe te starten, erg fijn! Kortom mijn ervaring met Happy CBD en CBD olie is positief.
vd Knaap | Balanced Body | Fijne website en communicatie
Leuke producten en duidelijke communicatie. Handige filmpjes op Youtube ook. Snel geleverd en netjes verpakt, aanrader!!
Bas | Marvelous Mind | Gebruik het nu 3 weken tegen depressieve gevoelens
Ik ben nu bijna 2 maanden gestopt met blowen, ik rookte minimaal voor 10 tot 15 euro per dag weg de afgelopen 10 jaar helaas. Kreeg steeds meer last van angst, paranoia, slaap problemen en het gevoel dat alles vast liep in mijn leven. Heb het roer omgegooid en ben cold turkey gestopt. Na een maand te zijn gestopt met blowen, begon ik me een beetje depressief te voelen en erg eenzaam. Gebruik nu 3 weken de CBD druppels MM 12% en merk echt zeer merkbaar verschil. Slaap als een roos, minder angstig en depressief. Ook denk ik totaal niet meer aan blowen en ben ik hier voor het eerst na 10 jaar van verlost! Bijna 2 maanden clean! Thanks Happy CBD voor dit mooie product!
Yvonne | Balanced Body | Zeer goede kwaliteit
Elke keer als ik druppels neem dan ervaar ik echt verschil. Ik vind het wonderbaarlijk hoe de druppels mijn spieren kunnen ontspannen en dit heeft ook effect op mijn algehele welzijn.
Martha | Marvelous Mind |Na week nog even geduld
deze week wisselende ervaring de ene dag wat beter als de andere dag nog wel steeds pijn maar van een weekje kan ik er nog niet veel over zeggen en het slapen is maar 2x redelijk goed gegaan ik hoop dat de volgende week wat positiever is.
Daisy | Balanced Body | Super druppels
Ik slaap licht en heb pijn in mijn knieën. Die pijn loop ik jaren mee. Is overbelasting van de knieën. Vanaf het moment dat ik de druppels gebruik slaap ik beter en is de pijn helemaal weg. Ik gebruik maar 1 druppel per dag voor het slapengaan. Bij meer druppels krijg ik last van duizeligheid en hoofdpijn.
Leni | Balanced Body | Zeer goed en betrouwbaar
Als ik mijn bestelling doe dan is het er meestal snel. Mijn man heeft veel baat bij de producten.Hij heeft parkinson maar voelt zich stukken beter als hij CBD gebuikt.
Caroline | Balanced Body | Goed product en persoonlijke service
Ik heb verschillende CBD olie merken geprobeerd. Happy producten met terpenen maken echt een verschil. De service is persoonlijk en vriendelijk. Ze reageren snel en met goede adviezen. Ik verander niet meer van merk. Als mijn crème op is, wil Ik de crème gaan proberen. Kortom; thumps up!
B. Horz | Balanced Body | Proberen en je bent overtuigd
Wij hebben kennis gemaakt met Happy CBD op de 50-plusbeurs,met balanced body 5%. Wij zijn naar balanced body 12% en marvelous mind 12% since 1 jaar over gestapped, en nemen afwisselnd 5maal per dag steeds 1 druppel onder de tong. De werking bij neuropatie is super. Mijn man is parkinson patient en heeft geen klachten meer in zijn benen. dat maakt ons heel enthousiast over HappyCBD en kunnen het zeker aanbevelen.
Caroline | Balanced Body | Vriendelijk
Ik heb goede ervaringen met verschillende producten. De medewerkers staan voor je klaar met adviezen. Altijd antwoord. Ik heb baat bij hun producten. Voor mij dus geen ander “ merk” meer.
Henk | Balanced Body | Top producten
Ik ben beginnend gebruiker i.v.m ernstige gezondheid problemen. Happy CBD geeft een uitstekende informatie betreffende hun producten en gebruik. Dit heeft mij goed geholpen om mijn keuzes te maken in aankoop.
Alfred | Marvelous Mind | Helpt mij beter slapen
Ik ben zo blij met dit product. Na een lange tijd gezocht te hebben naar de beste CBD ben ik terecht gekomen bij HappyCBD. Vanaf het begin een goed gevoel (mooie, duidelijke site, goede communicatie) en terecht. Na ongeveer een week spelen met de dosering (heel handig logboek trouwens), slaap ik nu veel beter in én door!