HyActive hyaluronzuur

Eén van onze geliefde ingrediënten is HyActive. HyActive is een speciale vorm van hyaluronzuur, het welbekende stofje met ongekend watervasthoudend vermogen. We gebruiken deze krachtige hydratant maar al te graag in onze CBD-beautyproducten. Maar wat doet het precies, en wat maakt HyActive zo bijzonder? Je leest er alles over op deze pagina.

Wat doet hyaluronzuur ook alweer?

Even terug naar de basis. Hyaluronzuur wint snel aan populariteit en wordt steeds vaker toegevoegd aan crèmes, lotions en maskers, maar wat was het ook alweer?

Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die het uitzonderlijke vermogen heeft om maar liefst 1100 keer zijn eigen gewicht in water te dragen. Dit betekent dat hyaluronzuur het ideale ingrediënt is voor een gezonde, gehydrateerde huid. Het is een niet-giftige, niet-irriterende stof op waterbasis, wat het een gewilde hydratant voor in huidcosmetica maakt.

Wat maakt HyActive hyaluronzuur bijzonder?

Wat onderscheidt HyActive van ‘normaal’ hyaluronzuur? HyActive is een pure, laaggewicht moleculaire vorm van hyaluronzuur. Dit betekent dat HyActive standaard de superhydraterende eigenschappen van hyaluronzuur bezit, maar je huid daarnaast ook nog wat fijne extra’s geeft.

Zo helpt HyActive met het gladmaken en stabiliseren van je huidtextuur en vermindert de stof fijne lijntjes en rimpels. Onderzoek laat zien dat HyActive de vorm van de huidpapillen met 26% verbetert, de huidbarrièrefunctie met 27% verhoogt en poriën met maar liefst 35% verkleint. Wij zijn om!

Hoe werkt dat precies?

Al deze voordelen heeft HyActive hyaluronzuur te danken aan de fundamentele invloed die het heeft op de biologische activiteit van cellen. Deze zeer actieve vorm van hyaluronzuur bereikt zelfs de allerdiepste lagen van je huid en staat in directe interactie met de huidcellen.

Op deze manier stimuleert HyActive de productie van lichaamseigen endogeen hyaluronzuur en collageen, en herstelt het de normale dikte van de verouderende huid. Resultaat: een jong, zacht en volop gehydrateerd babyhuidje!

HyActive kopen? Unieke combinaties met CBD

Happy CBD houdt van 100% puur natuur ingrediënten boordevol goeds voor je huid. We combineren onze CBD-beautyproducten dan ook graag met al het andere dat de natuur te bieden heeft, waaronder ook het bijzondere HyActive hyaluronzuur. Benieuwd hoe onze producten bijdragen aan een happy huid en lichaam? Bekijk onze webshop voor meer informatie!