Biolin/P

Even voorstellen: Biolin/P. Heb je last van een gevoelige huid? Of ben je de natuur graag een stapje voor en wil je je huid preventief beschermen tegen huidaandoeningen? Dan is Biolin/P het prebioticum voor jou. Aangenaam kennis te maken! Wat maakt dit ingrediënt zo bijzonder, en hoe werkt het allemaal precies? We leggen het je uit.

34.95Toevoegen aan winkelwagen

Wat is Biolin/P?

Biolin/P is een prebioticum van natuurlijke afkomst. Het prebioticum wordt verkregen uit inuline afkomstig uit cichoreiwortel. De technische termen voor de bestanddelen in Biolin/P zijn inuline en Alpha-Glucan Oligosaccharide.

Er waren eens… micro-organismen op je huid

We zoomen eerst even in op de huid. Het klinkt misschien wat kriebelig, maar het is heel natuurlijk én positief: je huid is de woonplaats voor miljarden minuscule organismen. Deze goedaardige micro-organismen, de huidmicrobiota, beschermen je huid tegen indringers van buitenaf zodat jouw huidje in tiptop conditie blijft.

Deze beschermende microbiota leven in een nauwkeurige harmonie die eenvoudig uit balans gebracht wordt door dagelijkse bezigheden. Dit geldt zeker voor mensen met een gevoelige huid. Zijn er te weinig goede micro-organismen over, dan kunnen vijandige organismen de huid binnendringen en beschadigen. Liever niet, dus.

Biolin prebioticum to the rescue

En dat is waar Biolin/P om de hoek komt kijken. Het prebioticum werkt als een soort voedingssupplement voor je huidmicrobiota dat micro-organismen van buitenaf niet kunnen verteren. Zo blijven de goede micro-organismen in de meerderheid, waardoor je huid sneller herstelt en in de toekomst beschermd is voor nieuwe externe aanvallen.

De voordelen van Biolin/P

Een gezondere en sterkere microbiota-flora, dus. Maar wat houdt dat in voor je huid? Concreet gezien versterkt Biolin/P de huidbarrière van de (extreem) gevoelige huid. De versterkte huidbarrière herstelt de aangedane, geïrriteerde huid snel en voorkomt nieuwe aandoeningen en irritaties, en houdt je tere huidje dus gezond.

De positieve effecten van Biolin/P zijn klinisch bewezen, dus zelfs als je de allergevoeligste huid hebt, kun je dankzij Biolin/P met een gerust hart over op de orde van de dag!

Zelf de effecten van Biolin/P ervaren? Ontdek het bij Happy CBD!

Ben je om? Wij wel! Daarom hebben we Biolin/P toegevoegd als ingrediënt in onze CBD-beautyproducten. Benieuwd welke puur-natuur CBD-huidverzorging wij jou allemaal te bieden hebben? Bekijk onze webshop en ontdek het volledige assortiment.