Vitamins | Super Semen Vitamins

49.95

  • Positieve invloed op de sperma van de man
  • Actieve formule met 1100 mg Mucuna Pruriens
  • Beschermende werking van de zaadcellen
  • Verrijkt met vitamine C en E, zink en selenium

Super Semen van Happy Vitamins is een aanvulling op de voeding van mannen met een kinderwens.  Super Semen ondersteunt een gezonde sperma-aanmaak en beschermt de kwetsbare zaadcellen tegen oxidatieve schade. Deze speciale formule bevat voedingsstoffen die nodig zijn voor een normale zaadproductie van zaadcellen. Antioxidanten beschermen de lichaamscellen, waaronder de membraan van de spermacel. Foliumzuur is nodig voor de celdeling. Mucuna pruriens is een plant die in India traditioneel veel wordt gebruikt door mannen.

Gratis Verzending boven 25 euro
Voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Testrapport aanwezig
Klanten waarderen ons met een 9.3
Artikelnummer: SuperSemen Categorie:

Super Semen Vitamins

Voor De Aanstaande Vader

Dat er extra eisen worden gesteld aan de voeding van vrouwen die zwanger willen worden is bekend. Wat veel mensen niet weten, is dat een gezonde levensstijl  voor mannen ook van groot belang is voor de vruchtbaarheid. Het sperma moet immers aan vele eisen voldoen om in staat te zijn zelfstandig een eicel te bevruchten. Gezond eten, voldoende bewegen en  vermijden van chemicaliën, alcohol, roken en drugs zijn belangrijk voor de vruchtbaarheid van mannen.

Super Semen is een aanvulling op de voeding van mannen met een kinderwens.  Super Semen ondersteunt een gezonde sperma-aanmaak en beschermt de kwetsbare zaadcellen tegen oxidatieve schade. Deze speciale formule bevat voedingsstoffen die nodig zijn voor een normale zaadproductie van zaadcellen. Antioxidanten beschermen de lichaamscellen, waaronder de membraan van de spermacel. Foliumzuur is nodig voor de celdeling. Mucuna pruriens is een plant die in India traditioneel veel wordt gebruikt door mannen.

Onderzoek naar Mucuna Prurien in Super Semen

Mucuna pruriens is een plant  die in India traditioneel veel gebruikt wordt bij de behandeling van Parkinson en bij onvruchtbaarheid bij mannen. Recent zijn er een aantal veel belovende studies verricht met Mucuna. Mucuna heeft een hoog gehalte aan L-Dopa. Gemiddeld is de concentratie L-Dopa 3,3%.

De resultaten met deze gemalen zaden laten een duidelijke verbetering van het sperma zien. Er is in deze studies gebruik gemaakt van 5 gram van de gemalen zaden per dag. Dit is uiteraard vrij veel. Er is echter van een betrouwbare partij in India een extract op de markt dat gestandaardiseerd is op 10% en een met 15%. Hiervan zou er de eerste drie maanden dan respectievelijk 1660 mg of 1100 mg van nodig zijn. In Super Semen is gekozen voor het hoogste extract van 15% waardoor bij inname van dagelijkse dosering van 3 capsules de benodigde dosis Mucuna Pruriens wordt ingenomen.

Samenstelling van ingrediënten

Naast Mucuna Pruriens is Super Semen aangevuld met vitamine Cvitamine E,  Foliumzuur en de mineralen Zink en Selenium. Ze dragen bij aan de beschermingproductiekwaliteit en bewegelijkheid van sperma.  Ook van deze ingrediënten zijn aanwijzingen dat de ze een positief effect hebben op de mannelijke vruchtbaarheid.

Vitamine B6 draagt bij aan de activiteit van hormonen, in het lichaam. Daarnaast is B6 goed voor de gemoedstoestand en heeft het een rol in productie en afbraak van homocysteïne

Ook Vitamine B12 draagt bij tot een normaal homocysteïnemetabolisme. Het draagt daarnaast bij aan extra energie bij vermoeidheid/moeheid.

Vitamine C en E zijn anti-oxidanten en zijn ter bescherming van gezonde cellen en weefsels.

Zink draagt bij aan de normale vruchtbaarheid van mannen. Het draagt tevens bij  aan productie en kwaliteit van je zaadcellen. Net als vitamine C en E is ook zink een anti-oxidant, het levert een bijdrage in het wegvangen van vrije radicalen in cellen. Als laatste draagt zink bij tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed.

Selenium draagt bij aan de beweeglijkheid van de zaadcellen tevens aan de productie van sperma.

Gebruik en dosering Super Semen

Neem als aanvulling op de dagelijkse voeding 3 capsules per dag. Na ongeveer 6 weken overgaan op 2 capsules per dag. Bij voorkeur verdelen over de dag en tijdens een maaltijd met ruim water innemen. In de periode voorafgaand aan de zwangerschap gebruiken.

 

Samenstelling

Samenstelling per dagdosering (3 capsules)
Ingredient Hoeveelheid RI * Verbinding
Vitaminen
vitamine C 240 mg 300% Ascorbinezuur
vitamine E 100 mg 833% D-alfa-tocoferylwaterstofsuccinaat
vitamine B6 1,34 mg 96% Pyridoxaal 5 Fosfaat
vitamine B12 6 mcg 240% Methylcobalamine
Foliumzuur (natuurlijk) 300 mcg 150% Citrus Limon Extract
Foliumzuur 501 mcg 251% Quatrefolic (6S)-5-methyltetrahydrofoliumzuur
Mineralen
Zink 25 mg 250% Citraat
Selenium 200 mcg 364% L-selenomethionine
Kruiden
Mucuna Pruriens 1100 mg Extract (15%)
*) Referentie Inname.
Categorie: Vitaminen, Mineralen, Kruiden. Ingredienten: Mucuna pruriens extract, vitaminen, mineralen, calcium gebonden vetzuren (antiklontermiddel), HPMC (verdikkingsmiddel/capsulehuls), silicium dioxide (antiklontermiddel). Allergie informatie: Dit product bevat geen bekende allergenen.

Veilig gebruik voor speciale groepen

Vegetariërs: ja
Veganisten: ja
Diabetes: ja
Zwangerschap: nee
Borstvoeding: nee

Extra informatie

Grondstof

Vitamines, Mineralen, Kruiden

Inhoud

90 caps

inname

Capsules

Categorie

Lifestyle

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitamins | Super Semen Vitamins” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…