Vitamins | Aminozuur Complex

32.95

  • Bron van organisch ijzer
  • 60% ADH per dosering
  • Vermindert vermoeidheid
  • Aanbevolen door therapeuten en artsen

Organisch ijzer wordt goed opgenomen en activeert je natuurlijke energie in het lichaam. Organisch ijzer draagt bij tot vermindering van vermoeidheid en ondersteunt ook het afweersysteem. Het geeft je meer  kracht en energie.

Aminozuren worden het best opgenomen indien de onderlinge verhouding het meest overeenkomt met die van het menselijk lichaam. De aminozuren zijn afkomstig van een premium eiwitconcentraat uit bloedplasma dat een uniek profiel heeft. De natuurlijke bouwstenen ondersteunen je lichaam bij herstel van spierweefsel.

IJzer is een mineraal dat een belangrijke rol speelt bij de goede werking van het lichaam, start nu met een goede basis met onze Aminzuur Complex van Happy Vitamins en bestel direct!

Gratis Verzending boven 25 euro
Voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Testrapport aanwezig
Klanten waarderen ons met een 9.3
Artikelnummer: AminoCompl Categorie:

Aminozuur Complex

100% Natuurlijk Organisch IJzer Met Aminozuren

Organisch ijzer wordt goed opgenomen en activeert je natuurlijke energie in het lichaam. Organisch ijzer draagt bij tot vermindering van vermoeidheid en ondersteunt ook je afweer. Het geeft je een krachtig en energiek gevoel.

Aminozuren worden het best opgenomen indien de onderlinge verhouding het meest overeenkomt met die van het menselijk lichaam. De aminozuren zijn afkomstig van een premium eiwitconcentraat uit bloedplasma dat een uniek profiel heeft. De natuurlijke bouwstenen ondersteunen je lichaam bij herstel van spierweefsel.

Wat Is IJzertekort?

Iemand die een ijzertekort heeft kan zich moe en futloos voelen. IJzer is namelijk essentieel voor het je lichaam en een tekort laat zich al snel voelen. IJzer is een mineraal dat een belangrijke rol speelt bij de goede werking van het lichaam. Het is een bestandsdeel van hemoglobine. Een eiwit in rode bloedcellen dat zorgt voor transport van zuurstof door het lichaam. Het mineraal is voor het lichaam ook nodig voor de aanmaak van afweerstoffen.

Dagelijkse Hoeveelheid IJzer

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid ijzer is vastgesteld op 11mg voor mannen en 15 mg voor vrouwen. Vrouwen hebben meer behoefte aan ijzer doordat ze bij de menstruatie bloed verliezen.

Heemijzer

Heemijzer wordt goed opgenomen door het lichaam; ongeveer 25% van het geconsumeerde ijzer wordt geabsorbeerd. Je vind dit voornamelijk terug in rund- en lamsvlees.

IJzertekort Vegetariërs

Vegetariërs behoren tot de risicogroepen voor een ijzertekort. Doordat zij geen vlees eten lopen ze meer kans om een tekort aan ijzer te ontwikkelen. We halen immers een groot deel van onze dagelijkse portie ijzer uit vlees.

Samenstelling

Samenstelling per dagdosering (5 capsules)
Ingredient Hoeveelheid RI * Verbinding
Mineralen
Ijzer 8.4 mg 60% Organisch (haem)
Aminozuren
L-Leucine 369 mg
L-asparagine 309 mg
L-lysine 258 mg
L-alanine 231 mg
L-valine 249 mg
L-glutamine 219 mg
L-phenylalanine 201 mg
L-histidine 198 mg
L-serine 126 mg
L-glycine 126 mg
L-threonine 105 mg
L-arginine 105 mg
L-proline 96 mg
L-Thyrosine 72 mg
L-tryptophaan 27 mg
L-methionine 39 mg
L-cysteine 15 mg
Iso-leucine 20 mg
Carnitine <1 mg
Ornithine <1 mg
*) Referentie Inname.
Categorie: Aminozuren. Ingredienten: Aminozurenmix, gelatine (verdikkingsmiddel – capsulehuls), silicium dioxide (antiklontermiddel). Allergie informatie: Geen bekende allergenen.

Veilig gebruik voor speciale groepen

Vegetariërs: nee
Veganisten: nee
Diabetes: ja
Zwangerschap: ja
Borstvoeding: ja

Extra informatie

Categorie

Sport

Grondstof

Vitamines, Mineralen

inname

Capsules

Inhoud

90 caps

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitamins | Aminozuur Complex” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…