Multi Capsules | CBD | CBN | Melatonine

27.50

Probeer onze nieuwe multi-capsules en ervaar de krachtige effecten van CBD, CBN en melatonine voor een diepe, rustgevende slaap. Elke capsule bevat 25mg CBD, 5mg CBN en 1mg melatonine, zorgvuldig samengesteld om een optimale slaap te bevorderen. Bevat 15 capsules in een handig afsluitbaar zakje.

Gratis Verzending boven 25 euro
Voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Testrapport aanwezig
Klanten waarderen ons met een 9.3
Categorie:

Onze capsules worden vervaardigd met hoogwaardige hennepplanten die gekweekt zijn zonder gebruik van pesticiden of herbiciden. CBD, CBN en melatonine werken samen om je lichaam te kalmeren, je geest te ontspannen en je slaapcyclus te reguleren.

Ons handige hersluitbare zakje bevat 15 capsules, waardoor het gemakkelijk is om deze multi-capsules in je dagelijkse routine op te nemen. Neem een capsule een uur voor het slapengaan in en laat de natuurlijke, kalmerende eigenschappen van onze formule je helpen om sneller in slaap te vallen en langer door te slapen.

Als je op zoek bent naar een veilige en effectieve manier om je slaapkwaliteit te verbeteren, dan zijn onze multi-capsules een must-have voor je nachtelijke routine. Probeer ze nu en ervaar zelf de voordelen van deze unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten.